Selamat datang kehalaman blogspot Anak Peneroka Online Seluruh warga kerja Anak Peneroka Online mengucapkan Selamat Hari Raya dan maaf zahir batin Seluruh negara Islam seunia bersatu mempertahankan Gaza Tragedi MH 17-Ucapan takziah untuk semua waris yang terlibat Misteri MH 370-Doa untuk semua Menyokong semua usaha Kerajaan Malaysia
blogger tricksblogger templates

Khamis, Mac 28, 2013

TERKINI : GAMBAR VIDEO SEKS NURUL IZZAH DIDEDAHKAN...


Terkejut EP bila baca kenyataan yang dibuat oleh Saifuddin Nasution..Nurul Izzah ada video seks..?? EP ingatkan berita tu hanya khabar angin untuk menjatuhkan nama baik Nurul Izzah..tapi tak sangka pula berita itu betul..

Saifuddin dakwa ada agen UMNO menjemputnya untuk menyaksikan tanyangan perdana video lucah Nurul Izzah..bila dan dimana..??

Macam mana Saifuddin tahu orang yang menjemputnya tu merupakan ajen UMNO..dia beritahu ke??

Kenapa sehinga kini Saifuddin tak buat laporan polis mengenai jemputan agen tersebut dan mendedahkan siapa agen yang menjemputnya...

Cakap banyak pun tak guna..dedah dan buat laporan polis baru cerita..jika tidak terbukti Saifuddin berniat jahat untuk memburukkan nama baik UMNO..

Jom kita baca apa yang Saifuddin cuba nak dedahkan..

Selepas Datuk Seri Anwar Ibrahim, pejuang siber Umno sekarang bercadang menyerang anak perempuannya Nurul Izzah Anwar dengan video seks untuk merosakkan imej bersihnya, dakwa Datuk Saifuddin Nasution Ismail hari ini.
Setiausaha Agung PKR itu mendakwa, beliau dan beberapa pemimpin lain dijemput oleh agen “Umno-BN” untuk melihat beberapa keping gambar video seks dikatakan melibatkan Nurul Izzah (gambar), ahli parlimen Lembah Pantai dan kedua yang melibatkan bapanya.
Gambar Sekadar Hiasan
Saifuddin menambah agen tersebut juga memberi amaran mereka mempunyai beberapa video lagi yang sedang disiapkan melibatkan pemimpin PKR lain termasuk Menteri Besar Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim. Menurut laporan media hari ini, Timbalan Presiden PKR Mohamed Azmin Ali juga dikatakan terlibat dalam satu video lain.
“Ia adalah amaran, ugutan politik... sebagai ahli politik senior, kita tahu tujuan akhirnya untuk menyebabkan kerosakkan maksimum terhadap integriti pemimpin kita.
“Saya tidak tahu siapa mereka tetapi mereka kelihatan mempunyai banyak pengetahuan tentang produksi video,” kata beliau dalam satu sidang akhbar di Ibu Pejabat PKR hari ini.

MASTER MULTIMEDIA-WEB DESIGN

Master Multimedia - Web Design.
blogspot dan Wordpress perniagaan.

Sejak kami memulakan perniagaan dan perkhidmatan ini,kami bnabyak dihubungi oleh sahabat-sahabat kita yang baru memulakan perniagaan kecil-kecilan untuk bertanyakan apa yang pihak kami boleh buat untuk membantu mereka dalam memajukan perniagaan mereka.

Pihak kami sangat faham kemampuan keewangan sahabat-sahabat kita yang baru memulakan perniagaan ini.Pihak kami dengan sedaya upaya cuba membantu mereka dengan mengiklankan perniagaan,pengeluaran atau perkhidmatan mereka kepada pelangan melalui internet.
Pihak kami telah mereka cipta sebuah blogspot atau wordprees yang simple dan murah untuk kegunaan mereka dalam perniagaan dengan harga yang mampu ditangung oleh mereka.Kami juga memberi tunjuk ajar dan bimbingan untuk mereka mengurus sendiri blog perniagaan mereka.

Dan hasilnya,pihak kami telah dapat membantu ramai peniaga dan usahawan melayu bumiputera dalam memajukan perniagaan mereka.Sekarang ini,kebanyakan syarikat yang kami bantu telah dapat bersaing mengiklankan perniagaan mereka didalam internet.Profail dan peniagaan mereka telah dapat dicari diinternet setanding dengan syarikat-syarikat besar lain.

Bimbingan dan bantuan semampu yang kami boleh lakukan adalah untuk melihat usahawan-usahawan dan peniaga bumiputera kita dapat setanding dengan syarikat-syarikat lain di Malaysia dan luar Malaysia.Alhamdulillah,hasrat kami dapat dipenuhi dengan kepercayaan yang diberikan kepada kami.

Master Multimedia - Web Design
019 511 7908 / 07 8931 484
mastermultimedia888.blogspot.com

TAJUK BERITA ANAK PENEROKA ONLINE

blogger templatesMy Blogger Tricks